Cookie og privatlivspolitik

Cookie- Persondata- og privatlivspolitik

www.butikk9.dk bruger cookies til teknisk funktionalitet og til trafikmåling.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Butik K9 Aps

Valby Langgade 70
2500 Valby
Tlf. +45 51 15 55 92
CVR-nr. 27 50 46 63

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website

Vi anvender Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen – men ikke om brugerne. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaopt

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller tilmelding til nyhedsmail.

Ved at benytte denne hjemmeside www.butikk9.dk accepterer du, at Butik K9 behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Butik K9 respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.butikk9.dk accepterer du, at Butik K9 behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

Butik K9 respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

 

Butik K9 har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder til dig.

Butik K9 indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Giver kontooplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ved oprettelse af profil samt at se din ordrehistorik, foretage genbestillinger, udskrive dokumenter m.m.

  • Foretager betaling af køb;

  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

  • Tilmelder dig vores nyhedsmail.

 

Butik K9 indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

 

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Butik K9 hjemmesider via Google Analytics.

 

Butik K9 indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

Butik K9 krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.butikk9.dk videregives kun til:

  • Interne medarbejdere.

  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt

  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

 

Butik K9 videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Butik K9.

 

For at kunne videreudvikle og forbedre Butik K9 hjemmesider fører vi statistik over hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

 

Butik K9 anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.butikk9.dk og fremgår af https://www.google.com/privacy.html

 

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Butik K9 ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.butikk9.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Butik K9 vegne i henhold til denne persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen butik-k9@hotmail.com

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender www.butikk9.dk cookies.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer vi brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Butik K9 forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte den dataansvarlige hos Butik K9: butik-k9@hotmail.com

Dine rettigheder

Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:

  • Retten til at blive oplyst om behandlingen af data

  • Retten til indsigt i egne personoplysninger

  • Retten til berigtigelse

  • Retten til sletning

  • Retten til begrænsning af behandling

  • Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)

  • Retten til indsigelse

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os på butik-k9@hotmail.com.

 

Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

Du kan altid indgive en klage over vores behandling af personlige oplysninger til en databeskyttelses tilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet