Handelsbetingelser

Betaling

Butik K9 modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Butik K9 krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Butik K9 prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl.12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl.12:00 bliver først afsendt dagen efter. Butik K9 sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97%. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Butik K9 kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Butik K9 kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Butik K9 naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS' målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Butik K9 tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.
Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med GLS.

Reklamationsret

Butik K9 yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Butik K9 indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Butik K9 returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du blot sende den retur til os. Du skal selv betale for returfragten, hvis ikke du skal ombytte varen i en anden størrelse eller farve. Når vi har modtaget returvaren, vil vi gå igang med at behandle den hurtigst muligt og refundere beløbet for varen til den konto, som du betalte med til vores webshop.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Butik K9
Valby Langgade 70
2500 Valby, Danmark
butik-k9@hotmail.com
Telefon +45 51 15 55 92
CVR 27504663
Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bytteservice

Hos Butik K9 kan du gratis ombytte til samme vare i en anden størrelse eller farve.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse/farve, bedes du sende en mail på butik-k9@hotmail.com med dit ordrenummer og den nye størrelse/farve, du gerne vil have. Derefter vil vi reservere den til dig og sende dig en pdf med en returlabel du kan printe ud og sætte på returpakken. Aflever pakken i din lokale GLS shop. Når vi modtager din forsendelse med returvaren, vil vi behandle din sag og sende den nye vare.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Butik K9 har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på butik-k9@hotmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vent venligst…