Banner

Izipizi - læsebriller du ikke kan have for dig selv

IZIPIZI er franske kvalitets læsebriller i trendy farver til absolut rimelige priser. Brillerne startede som et fransk iværksætter eventyr og i dag bliver læsebrillerne solgt i Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo. Samt ikke mindst hos Butik K9 på Valby Langgade!

Izipizi klassiske læsebriller har fleksible hængsler, så de passer uanset om du har et smalt eller bredt ansigt. Hos os finder du læsebrillerne i model #E, hvis trapezformede design fremhæver dine øjne på smukkeste vis og model #D som er i det klassiske runde design der klæder de fleste. Brillestellet er i mat plast med en fløjlsblødt finish i smukke farver. Vælg mellem 6 nuancer i Tortoise, Light Tortoise, Kaki Green, Red Crystal, Green Crystal og Soft Black. Styrke +1/+1,5/+2/+2,5/+3.​ 

Eneste problem er at få lov at få brillerne for sig selv, når først kæresten får øje på dem. Men så kan du jo altid købe 2 par og få fri fragt :-)

Vent venligst…