VEJA - SDU REC JUTA NATURAL - ORANGE FLUO

VEJA - SDU REC JUTA NATURAL - ORANGE FLUO - lækre fairtrade sneakers i i natur med flotte rust og orangerøde detaljer og med bæredygtig gummisål. Kombiner med forårets mange smukke pastelnuancer for en lækker og casual klassisk fransk stil.

Materialer: Læder, J-mesh (produceret af genanvendt jute og bomuld). Foring af recycle polyester og vild gummi. Såler og V logo af vild gummi fra Amazonas. Made in Brazil, Porto Alegre.

Veja er Fairtrade sneakers af genanvendte materialer og bæredygtig gummi. Veja designer nemlig ikke kun lækre sneakers. De har også en vision om at kombinere fair trade, økologi og at sammenkoble økonomi, sociale initiativer og miljø.

3 plastflasker kan fx genanvendes til at producerer et par sneakers der både er vandtætte og åndbare. De designer fx veganer sneakers med bæredygtige B-Mesh, af 100% genbrugsflasker og øvrige materialer er alle anvendt med omtanke for miljø, bæredygtighed og fairtrade. Veja fremstiller alle deres sko i Brasillien og under kontrollerede løn- og arbejdsforhold.

 

 
Tilgængelighed: På lager
SKU: 5372
*
kr. 850,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Salt-Water - Sandaler - Rød

4532
Salt-Water - Sandaler - Rød
kr. 599,00