Zarkoparfume - Pink molecule purse spray

Zarkoparfume - Pink molecule purse spray

Zarkoperfume fortolkningen af de nordiske elementer smelter sammen med lyserød champagne i Pink Molécule Eau de Parfume. Forårets varme brise, blandes med vand og duften fra de danske skoves træer. Pink Molécule er en duft, som har en storslået åbning af uskyld og renhed, men overrasker med stærke sensuelle undertoner. 

Denne lille størrelse passer perfekt i en håndtaske eller toilettasken.

Den danske parfumør Zarko er på meget kort tid blevet et navn, der rækker langt ud over Danmarks grænser. Han er Danmarks eneste praktiserende parfumør, som har gjort det til sin passion og levevej at skabe parfumer, der indfanger den nordiske æstetik og natur. Han har høstet mange priser og anerkendelse, og Zarkoperfume forhandles i dag i 31 lande.

3 parfumetips

Test parfume på huden

Påfør derfor et sprøjt bag hver øre og på håndleddet. Har du en kort kjole på, så påfør blot på håndled og i knæhaserne, og lad halsen gå fri. Når du går, trækker du et lille let og transparent spor efter dig, uden at du vækker for meget opmærksomhed.

Test ikke for mange dufte ad gangen

Prøv kun to ad gangen – en på hvert håndled – og så skal du gå hjem og prøve at nyde duftene og se, hvordan de fungerer med din egen duft. 

Tag parfume på flere gange om dagen

En duft skal holder i fire-fem timer. Hav derfor din parfume med i tasken, så du kan påføre et sprøjt mere i løbet af dagen og på den måde lade duftens magi starte forfra. 

SKU: 5082
kr. 200,00